Dzidriņas (Fasādes siltināšana)

Fasādes siltināšana un balta dekoratīvā apmetuma iestrādē, kas ļauj izveidot patīkamu mikroklimatu telpās un ,protams, ietaupīt finanses uz apkures izdevumiem un sniedz fasādes vizuālu baudījumu apkārtējiem. Baltam dekoratīvajam apmetumam ir gan plusi gan mīnusi, bet katrs klients ir individuāls un ar savām idejām un tas arī izkrāšņo mūsu radošumu un spējas – padarīt mājas vizuāli pievilcīgas un energoefektīvas, uz ko tiecās arī katrs saimnieks.

Pirms

Pēc

Inčukalns, (Fasādes renovācija)

Fasādes renovācijas darbi tika apvienoti ar vēja kastes un lietusūdeņu savākšanas sistēmas izveidi, jo pasūtītājam bija vēlme samazināt apkures izdevumus ziemā un uzlikt punktu uz „i”, lai māja tiktu 100% pabeigta no ārpuses un iegūtu tiešu tādu vizuālo baudījumu, kad ēka tika uzzīmēta uz papīra un pasniegta klientam. Darba ilgums bija nepilnas 4 darba nedēļās un 190m2 fasādes, 45 m2 vēja kastes un 75m notekūdens sistēma tika uzstādīta un pabeigta. Objekts ir vizuāli baudāms ar savu krāsas salikumu un dekoratīvajām flīzēm ,kas ir uzliktas uz ārējiem stūriem.

Pirms

Pēc

Irbenes iela, Rīga (Fasādes renovācija)

Fasādes renovācijas darbos tika izmantota akmens vate, pateicoties kam ievērojami samazinājās apkures izmaksas klientam, kā arī māja ieguva patīkamu mikroklimatu telpās. Fasādes siltināšanas laikā tika konstatētas un izlabotas nepilnības un bojājumi, kas izveidojās mirkstot apmetumam un tekot ūdenim arī aiz apmetuma, jo meistari nebija kārtīgi aiztaisījuši ailes pēc logu montāžas un līdz galam nepabeidza arī palodžu montāžu. Fasādes darbi aizņēma ne vairāk un ne mazāk kā divas pilnas nedēļās un 120m2 māja ir un bija gatava karstajai vasaras sezonai.

Pirms

Pēc

Tome, (Bruģa ieklāšanā) 2019

Bruģakmens ieklāšanas darbi lauksaimniecības tehnikas novietnei, lai nav jānovieto tehnikas vienības uz dubļainas pļavas un vasaras sezonā var veikt šis tehnikas apkopes un tīrīšanas darbu. Visam pa vidu paspējām sakārtot klientam galvenās iebrauktuves sākuma posmu, lai nav jābrauc cauri dubļainajam segumam pa jau esoši nobruģētu iebrauktuvi. Šī problēma radās, kad ceļu uzturētāji pacēla grants segumu ļoti augstu un nācās veikt preventīvos pasākumus.

Pirms

Pēc

Olaine (Bruģa ieklāšāna)

Uz jau gadu gadiem nostāvējuša šķembu ceļa tika veikts pēdējais posms – Bruģakmens ieklāšana, lai pagalms būtu vizuāli pievilcīgs un vēl praktiskās izmantošanai ,kā līdz šim. Nobruģēts pagalms šim saimniekam atvieglos pagalma kopšanu no sniegiem un būs vieglāk notīrīt iekšpagalmu un lāpsta neatdursies pret šķembām un neradīs liekus sarežģījumus un diskomfortu tīrot to. Būtiska lieta ari vasarā, jo tad nav un nebūs dubļains pagalms un lietusūdēns pazudīs, jo ir izveidotie pareizi kritumi, kas ļauj lietusūdens novadīt prom no laukuma, kā arī papildus tika uzstādīti „akvadraini” , kas ir papildus elements lietusūdēns ātrākai un efektīvākai savākšanai. Gala rezultāts patīkams un efektīvs.

Pirms

Pēc

Spuņciems (Bruģēšanas Darbi)

Bruģakmens ieklāšanas darbi kur tika veikta vairāk kā 0,5m dziļa grunts apmaiņa, lai segums kalpotu ilgāk. Šī projekta īstenošanai mums vajadzēja vienu pilnu darba nedēļu strādājot no rīt līdz vēlam vakaram, kur pa vidu paspējām iemontēt vārtu stabus, jo nākotnē klients plānoja uzstādīt bīdāmos vārtus, bet mēs jau to izdarījām laicīgi ,lai nav jāveic bruģa izņemšana un vārtu montāža, kas ir ne visai laba prakse – par visu ir padomāts laicīgi, jo veicam objektu apsekošanas un sniedzam rekomendācijas. Šī iemesla dēļ mums ir jauni klienti kuri mūs atrod pēc darba atsauksmēm darbu, kas priecē.

Pirms

Pēc

Jugla (Bruģēšanas darbi un Terases renovācija)

Bruģakmens ieklāšana un Terases rekonstrukcijas darbi lai atjaunotu savu laiku nokalpojušo terasi un pagalms iegūtu sakoptas teritorijas izskatu. Objektā klients izvēlējās masīvas 30x30x80mm plāksnes „melnā krāsā” , kas patīkami iederas kopējā pagalma iekārtojumā.

Pirms

Pēc

Objekti

Ciemupe (Bruģa ieklāšanā un mazgāšana) 2019

Pēc klienta vēlmēm tika atjaunots „nomazgāts” un aizpildītas šuves ar jūras smiltīm esošajam bruģakmenim, kas bija vairāk kā 10 gadus aizmirst un netika uzturēts, bet kā saka ,labāk vēlu nekā ne kad. Paralēli bruģakmens „mazgāšanai” tika paplašināts esošā bruģakmens laukums jeb uztaisīts jauns iebraucamais ceļš, kas atvieglo piekļūšanu objektam un tika izveidot pusaplī, kas tajā pašā laikā kalpo kā papildus dizaina elements kopējā ainavā.

Pirms

Pēc